Gempar Video Sophia Albarakbah Pakai Bikini Sambil Bercanda Tepi Pantai Tersebar

Pelakon cantik dan seksi Sophia Albarakbah satu nama yang tidak asing lagi dalam industri hiburan tanah air. Memang tidak hairan bila dia menerima tumpuan ramai.

Sophia Albarakbah

Gempar warga internet di Malaysia bila tersebar video Sophia Albarakbah yang hanya memakai bikini yamg seksi sambil  berlari-lari di tepi sebuah pantai.

Walaubagaimanapun, tidak dinyatakan dimanakah letaknya pantai tersebut.

 

Dalam video tersebut, Sophia kelihatan memakai cardigan berwarna biru sambil berlari-lari menikmati keindahan pantai.

Perbuatan Sophia Albarakbah itu mencuri tumpuan warga internet apabila dia hanya memakai bikini sambil dilitupi oleh cardigan nipis.


IKLAN

membesarkan alat sulit lelaki

membesarkan alat sulit lelaki

Untuk Kekuatan lelaki sebenar, dapatkan RealMan Tongkat Ali hari ini. Sila dapatkan dari Lazada, delivery je lagi senang. 


Perbuatan itu bagaimanapun menyebabkan warga internet tak senang kerana mendakwa dia berpakaian melampau dan terlalu seksi.

Ada juga yang mengkritik Sophia kerana berpakaian sebegitu rupa walaupun dia seorang yang beragama Islam. Mereka beranggapan dia kurang sopan sebagai seorang yang beragama Islam tapi mengenakan pakaian yang sedemikian rupa.

Walaubagaimanapun, Sophia mendakwa dia berpakaian seksi seperti 10 Gambar Seksi Sophia Albarakbah ini bukan bererti dia seorang yang jahat, tetapi hanya nak jadi diri sendiri.

Apa pendapat korang, jadi diri sendiri atau kena ikut cakap orang luar?

Like Facebook dan follow Twitter kami sekarang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *