Ira Kazar Mengandung Dan Dituduh Tak Benarkan Syamsul Yusof Jumpa Anak?

Akhirnya Ira Kazar yang dituduh merampas suami Sarah Liyana dikhabarkan semakin tunjuk belang apabila dituduh melarang suaminya iaitu Syamsul Yusof untuk berjumpa anak-anak beliau. Dia juga dikhabarkan sudah mengandung namun menafikan sekeras-kerasnya dakwaan itu.

Ira Kazar, Seksi

Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba muncul dakwaan bahawa isteri kedua Syamsul melarang suaminya berjumpa anak-anak beliau bersama Sarah Liaya, Syaikhul dan Sumayyah.

syamsul yusof, anak syamsul yusof

Dakwaan terbaru itu muncul di media sosial Tiktok melalui akaun tiktok.com/@milakarmila_0404. Dakwaan tersebut mengundang perlabagi reaksi dari netizen yang rata-rata penyokong Puteri Sarah Liyana.

Ramai yang meluahkan rasa tidak puas hati. Ramai juga yang mengkritik Ira Kazar dan menyatakan yang dia tidak boleh menafikan hak Syamsul Yusof untuk berjumpa anak-anak beliau.

@milakarmila_0404 IRA KAZAR DAH TUNJUK BELANG #irakazarpenyondol ♬ original sound – Mila Kerepek Viral

Disebabkan video tular tersebut, kakak kepada Ira Kazar iaitu Melor Kazar tampil memberi penjelasan.

Menurut Melor Kaza, adiknya tidak pernah melarang suaminya untuk berjumpa anak-anak beliau.

Assalamualaikum kak, semua yang akak cakap ni semua fitnah tau. Tak ada siapa yang mengandung tak ada siapa tak bagi jumpa anak. Assalamualaikum.

Kata Melor Kaza lagi, kenyataan dalam video tular tersebut hanyalah fitnah terhadap Ira Kaza. Dia juga menyatakan bakal untuk mengambil tindakan saman fitnah terhadap pemilik akaun tiktok berkenaan.

Like Facebook dan follow Twitter kami sekarang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *